標題: 你是待嫁的女人嗎? [打印本頁]

作者: B仔    時間: 2009-11-17 12:33     標題: 你是待嫁的女人嗎?

作為女人,你對結婚的重要性有咩睇法?
問心個句呀。。。
唔好話啱唔啱對象,READ唔READY,ETC ETC~
出嫁,是否女人最大的志願?

問題SIMPLIFY:你恨唔恨嫁

作者: myversa    時間: 2009-11-17 13:15

我係已婚 & 八掛男人
作者: ricrick    時間: 2009-11-17 13:31

B仔想再待嫁?
作者: B仔    時間: 2009-11-17 13:47

B仔想再待嫁?
ricrick 發表於 2009-11-17 14:31

我係八掛的女人~

我見過D現代愚婦,冇學識,冇智慧,冇工作經驗,一心諗住結婚生仔就一世。
我亦見,有D女人,好耐心地無了期地等男朋友提出結婚,用自己的光陰嚟競賽。
有一些,追求事業,為自己又好,為情人的欣賞也好,但係係人都看得穿其實係恨嫁做小女人。
也有已婚的朋友, 左卅歲之前,結了婚,生了仔。。。自己回望,也覺得自己算係唔錯。。。
作者: ricrick    時間: 2009-11-17 13:48

以我的分析,女人恨嫁因為沒時間
讀書,上班,拍拖,結婚,生仔,全部都要係三十歲心理關口前完成
一過三十歲,仲邊有得同o靚妹掙?有咩理由吾急?
作者: ricrick    時間: 2009-11-17 14:01

我係八掛的女人~

我見過D現代愚婦,冇學識,冇智慧,冇工作經驗,一心諗住結婚生仔就一世。
我亦見,有D女人,好耐心地無了期地等男朋友提出結婚,用自己的光陰嚟競賽。
有一些,追求事業,為自己又好,為情人 ...
B仔 發表於 2009-11-17 14:47

係呢個時代,我最欣賞D家庭、事業、家務都可以兼顧的女人..hehehe
作者: fibbi    時間: 2009-11-17 15:12

6# ricrick

家庭、事業、家務都係女人兼顧哂,男人要嚟做乜?
作者: ricrick    時間: 2009-11-17 15:26

男人做百獸之王,負責食、訓and配種
作者: Ultraman    時間: 2009-11-17 15:41

6# ricrick

fibbi 發表於 2009-11-17 15:12

In other words, men don't need women and women don't need men. Being single is the best way? Or you support same sex......
作者: B仔    時間: 2009-11-17 15:59

6# ricrick

fibbi 發表於 2009-11-17 16:12

按摩,睇風水,食軟飯~
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
作者: MSN04    時間: 2009-11-17 16:20

Being single is the best!
作者: 布小熊    時間: 2009-11-17 17:08

ricrick 發表於 2009-11-17 04:26 PM

I think this is a dream role for man. (btw 百獸之王 also has multiple lioness to serve him.)
作者: fibbi    時間: 2009-11-17 17:10

傳統啲講句,想結婚都係想有個家庭,傳宗接代。都係動物本能。
現實啲講句,想有個伴侶同你行以後嘅路。
所以我投好醜都要嫁一次。
作者: tiffiant    時間: 2009-11-17 19:36

作者: tofu    時間: 2009-11-17 19:44

beside family, what else can a 冇學識,冇智慧,冇工作經驗愚婦 has.
on another hand, they know they are not smart, so they just want a simple live.
作者: tiffiant    時間: 2009-11-17 19:51

am i stupid to get marreid?
作者: ricrick    時間: 2009-11-17 20:40

you are too stupid to be alive
作者: B仔    時間: 2009-11-17 21:46

咁如果男朋友想娶,個女仔想嫁。。。。想嫁嘅男人條件唔係想娶佢嘅男朋友,我都見過~
作者: B仔    時間: 2009-11-17 21:49

beside family, what else can a 冇學識,冇智慧,冇工作經驗愚婦 has.
on another hand, they know they are not smart, so they just wan ...
tofu 發表於 2009-11-17 20:44

資質差,係一回事。但係有D女人。。。連試都唔試去讀,咁就有點兒。。。像活在錯的時代~
作者: Littleprince    時間: 2009-11-17 22:04

ricrick 發表於 2009-11-17 16:26

你去雲南住喇﹐那邊D小數民族男人就是這樣生活的﹔了(還加上劈酒煲煙)﹐還可以有多過一個老婆呢
作者: mcjohnjohn    時間: 2009-11-17 22:08

你去雲南住喇﹐那邊D小數民族男人就是這樣生活的﹔了(還加上劈酒煲煙)﹐還可以有多過一個老婆呢
Littleprince 發表於 2009-11-18 14:04

雲南係一個好地方! 風景好靚架! ricrick 可以一邊做配種馬, 一邊影好多靚相!
影左靚相記得post 上黎, 唔知大陸有冇block 到LYK既web site呢?
作者: tiffiant    時間: 2009-11-18 00:54

i'm too happy
you are too stupid to be alive
ricrick 發表於 2009-11-17 20:40

to see you  here~~~baby
作者: Purpleheart    時間: 2009-11-18 01:00

結婚? 隨緣啦~ 反正我最愛的那個已經不愛我了, 現在嫁給誰也沒所謂, 俾我求求其其過埋下半生算了
作者: B仔    時間: 2009-11-18 08:37

結婚? 隨緣啦~ 反正我最愛的那個已經不愛我了, 現在嫁給誰也沒所謂, 俾我求求其其過埋下半生算了
Purpleheart 發表於 2009-11-18 02:00

唔緊要。紫芯明步有CWONG同MOI經理爭娶~
作者: Purpleheart    時間: 2009-11-18 08:59

咦, 好提議wor!! 不過是但啦,  Cwong 哥哥同 Moi 兄兩個玩包剪 dup, 邊個贏我就嫁邊個啦

不過......Cwong 哥哥你要贏喔
作者: B仔    時間: 2009-11-18 09:31

Purpleheart 發表於 2009-11-18 09:59

哦~~~~ 原來,紫芯花花....& C哥
作者: sheep    時間: 2009-11-18 10:23

咦, 好提議wor!! 不過是但啦,  Cwong 哥哥同 Moi 兄兩個玩包剪 dup, 邊個贏我就嫁邊個啦

Purpleheart 發表於 2009-11-18 09:59

大師哥
好花心0架
羊羊 好好多
喜氣羊羊 羊羊得意.........
等佢地打生打死
我同你羊翔而去
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 11:29

要有代價﹐或者待價而沽
作者: CWong    時間: 2009-11-18 11:49

芯,以前嗰个都唔愛你就算鬼數啦,一於当佢烏黽啦!你放心呀,我一定会贏得美人歸,嗱,Moi哥我让你先出,你出乜呀?
算啦羊先生,你本身就係一只披住羊皮嘅狠,无謂要佢變做羊紫驚啦!如你追求B仔啦,B仔又係另一个超级无乱靚女,你一於追啦,等我哋有个羊B嫂嘛!
作者: B仔    時間: 2009-11-18 11:54

For those who chose 好醜都嫁一次:

如果明知嫁後唔會開心,你係咪都會選擇好醜都嫁一次呢?
嫁一次,無論好於壞。。。人生從此改變
咁樣搏,值得嗎?
作者: fibbi    時間: 2009-11-18 12:00

30# B仔

好醜都要嫁一次....
PROVIDED...the right person...
Right person = 終生伴侶
作者: CWong    時間: 2009-11-18 12:03

唔值得咯,到第日遇到靚仔就後悔啦!
之不过,如果條友係七老八十又多錢又唔襟摆,醜啲都冇乜所謂啦!ED就博得过噃,因为到佢兩脚一伸嗰日就真係从此改变你嘅人生咯
作者: B仔    時間: 2009-11-18 12:36

30# B仔

好醜都要嫁一次....
PROVIDED...the right person...
fibbi 發表於 2009-11-18 13:00

哈哈。。。。
但係好多女人,就算未有MR RIGHT都恨嫁呢~ 我自己就唔係好明,連人都未有,恨嚟為乜。就算人選唔啱,都恨嫁。嫁嚟又為乜。
作者: B仔    時間: 2009-11-18 12:44

唔值得咯,到第日遇到靚仔就後悔啦!
之不过,如果條友係七老八十又多錢又唔襟摆,醜啲都冇乜所謂啦!ED就博得过噃,因为到佢兩脚一伸嗰日就真係从此改变你嘅人生咯 ...
CWong 發表於 2009-11-18 13:03

你叫羊生搵個美女叫呀胎,追返嚟比我地做羊胎素好過啦!

鑽石王老五。。。未必架。你緊BIG BUILDING呀,D BIRKINS都係比你做DISPLAY拿出街嘅~ 冇野有你名架!
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 12:45

哈哈。。。。
但係好多女人,就算未有MR RIGHT都恨嫁呢~ 我自己就唔係好明,連人都未有,恨嚟為乜。就算人選唔啱,都恨嫁。嫁嚟又為乜。
B仔 發表於 2009-11-18 13:36

也許嫁黎比 D GIRLFRIEND 看看﹕“SEE﹖ 我唔係無人要架!!! ”
作者: B仔    時間: 2009-11-18 12:49

也許嫁黎比 D GIRLFRIEND 看看﹕“SEE﹖ 我唔係無人要架!!! ”
Littleprince 發表於 2009-11-18 13:45

噢~ 真坎坷~

小王子小姐,你平時好好人架,你咁篤爆咁多女人,為了答B仔的愚蠢問題,我怕你惹剎生之禍~
都係B仔唔好~ 唔識DO,有唔識自覺領悟!
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 13:12

噢~ 真坎坷~

小王子小姐,你平時好好人架,你咁篤爆咁多女人,為了答B仔的愚蠢問題,我怕你惹剎生之禍~
都係B仔唔好~ 唔識DO,有唔識自覺領悟! ...
B仔 發表於 2009-11-18 13:49

你唔熟我遮﹐我不嬲心直口快格 得罪左人都唔知﹐不過有人對號入座與人無尤架窩﹐我又唔識D人點知D人現實係點唧﹐我只係將過去所見所聞說出來而已
B 仔當然不會有這樣的頓悟﹐因為自細生得靚一向多人追﹐當然唔知某D女仔心底的害怕和想法喇
作者: B仔    時間: 2009-11-18 13:51

你唔熟我遮﹐我不嬲心直口快格 得罪左人都唔知﹐不過有人對號入座與人無尤架窩﹐我又唔識D人點知D人現實係點唧﹐我只係將過去所見所聞說出來而已
B 仔當然不會有這樣的頓悟﹐因為自細生得靚一向多 ...
Littleprince 發表於 2009-11-18 14:12

點解近排小王子小姐成日比帽我戴????

我開POST係因為無啦啦諗起呢個問題。。。
點解由細到大我都冇恨披婚紗(細個嗰陣只有恨過拍拖),又冇諗過嫁唔嫁得出呢個問題。
我好似冇乜少女夢想咁,有點變態。
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 14:11

點解近排小王子小姐成日比帽我戴????
B仔 發表於 2009-11-18 14:51

哈哈哈﹐你猜猜﹖(無事獻慇懃﹐XXXX。。。你諗諗喇﹐哈哈哈。。。)
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 14:18

哈哈。。。。

有D人的心態真係好難理解架﹐我有個同事咪係。。。她做 PART TIME﹐但成日周圍向人解釋她做 PART TIME 是她的自由選擇﹐唔想那麼辛苦﹐而不是公司唔要她﹐叫她做 PART TIME﹐差D要開記招解釋添 。。。但到了最近轉了做 FULL TIME﹐又開心到好似想擺酒慶祝一般 ﹐我真的不明白 。。。不過唔緊要喇﹐世界上我們不明白的事實在太多了﹐唔爭在多呢一樣喇。。。
作者: fibbi    時間: 2009-11-18 14:31

哈哈。。。。

哈哈,咁我又真係細細個就諗住我大個咗係會結婚同組織自己嘅家庭嗰喎。不過咁,我又真係冇諗過我唔會搵到我嘅Mr. Right。
作者: B仔    時間: 2009-11-18 14:53

哈哈哈﹐你猜猜﹖(無事獻慇懃﹐XXXX。。。你諗諗喇﹐哈哈哈。。。)
Littleprince 發表於 2009-11-18 15:11

好恐怖。。。
小王子小姐幾時咁奸險架?!
你想。。。。點?!?!
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 15:07

好恐怖。。。
小王子小姐幾時咁奸險架?!
你想。。。。點?!?!
B仔 發表於 2009-11-18 15:53

黑黑黑黑黑 (奸笑中)
作者: B仔    時間: 2009-11-18 15:11

哈哈,咁我又真係細細個就諗住我大個咗係會結婚同組織自己嘅家庭嗰喎。不過咁,我又真係冇諗過我唔會搵到我嘅Mr. Right。
fibbi 發表於 2009-11-18 15:31

死。
我真係唔正常~~
可能我唔係女人~~
咁FIBBI你出嫁的那天,你唔會特別SURPRISE/RELIEVED。。。因為都係你預計之內?
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 15:52

雲南係一個好地方! 風景好靚架! ricrick 可以一邊做配種馬, 一邊影好多靚相!
影左靚相記得post 上黎, 唔知大陸有冇block 到LYK既web site呢?
mcjohnjohn 發表於 2009-11-17 23:08

無呀﹐我響大陸上網好正常呀﹐雲南間酒店正到痺﹐上網唔使錢兼提供埋電腦添呀。。。成張大大的寫字台﹐景觀又好﹐第日你去我寫個酒店名比你喇。。。不過你若果又肥又黑就唔好一個人去﹐因為聽講這樣的男人響那邊好搶手 (價值好多條牛)﹐我怕你比人 KIDNAP 左﹐呵呵。。。
作者: tsumorichisato    時間: 2009-11-18 16:16

B仔:
你要知道唔少人恨有個dream wedding 同bling bling 架嘛, 同有無Mr. Right 無0羊關係
作者: tsumorichisato    時間: 2009-11-18 16:21

同左呢個bf (而家hubby) 果陣有恨架, 無得解架, 因為覺得he is the one 囉
作者: fibbi    時間: 2009-11-18 17:52

死。
我真係唔正常~~
可能我唔係女人~~
咁FIBBI你出嫁的那天,你唔會特別SURPRISE/RELIEVED。。。因為都係你預計之內?
B仔 發表於 2009-11-18 16:11

surprised/relieved? 冇咁諗過喎 ,結婚係踏入人生另一個階段嘛。
作者: tofu    時間: 2009-11-18 18:24

"但係好多女人,就算未有MR RIGHT都恨嫁呢~ 我自己就唔係好明,連人都未有,恨嚟為乜。
all she wants is a "dream wedding", not the husband.  

就算人選唔啱,都恨嫁。嫁嚟又為乜。"
she may not find her mr. right in her life, but at least her dream wedding can come true ma.
作者: tofu    時間: 2009-11-18 18:27

好醜都要嫁一次....

conflict wor.  好醜都要嫁一次....= no matter who you found, you will marry him
PROVIDED...the right person... = you will only marry your right person
作者: fibbi    時間: 2009-11-18 19:21

50# tofu

I think I should put it this way...if there are 2 guys... 1st guy is PREFECT...let's say score 100%...but not willing to get married...
2nd guy is not as great as the first guy say 90% but willing to get married. I think I will get married with the 2nd guy.
作者: tiffiant    時間: 2009-11-18 20:34

who is there to get married with me?
i can send you my sexiest pictures for~~~~~
作者: B仔    時間: 2009-11-18 21:10

一個女人,係咪唔結婚,就沒有完整的人生?
就正如,如果一個女人結了婚,唔生仔就會沒意義?因為唔可以再走上另一階段。。。
作者: Littleprince    時間: 2009-11-18 22:08

就正如,如果一個女人結了婚,唔生仔就會沒意義?因為唔可以再走上另一階段。。。
B仔 發表於 2009-11-18 22:10

唔同意囉。。。每個人要走的路都不一樣﹐好多人做修女﹐或者嫁了卻沒有生育﹐人生一樣好滿足快樂﹐不會有遺憾啊。。。我識得一位女士﹐今年七十了﹐她沒結過婚﹐但生活得快活多彩﹐也不覺她感覺有任何遺憾。。。我猜人人的選擇不一樣吧﹖ 惟一要緊的是﹐做自己所選擇的﹐並且要在當中享受﹐否則﹐若是一個想抱獨身的女子卻因世俗所謂的“美滿人生”﹐而嫁了人生了仔﹐她也不一定快樂呢。。。
總之﹐人只能活一次﹐別要到 七八十歲才來遺憾﹐作了錯誤的抉擇便好
作者: mcjohnjohn    時間: 2009-11-18 22:18

who is there to get married with me?
i can send you my sexiest pictures for~~~~~
tiffiant 發表於 2009-11-19 12:34

tiffiant 小姐, 我麥莊莊真係忍唔住想問一問... 究竟你係玩野丫? 定係真係咁寂寞難耐呢?
作者: mcjohnjohn    時間: 2009-11-18 22:20

唔同意囉。。。每個人要走的路都不一樣﹐好多人做修女﹐或者嫁了卻沒有生育﹐人生一樣好滿足快樂﹐不會有遺憾啊。。。我識得一位女士﹐今年七十了﹐她沒結過婚﹐但生活得快活多彩﹐也不覺她感覺有任何遺憾。。。我 ...
Littleprince 發表於 2009-11-19 14:08

小王好, 你講得好好呀! 不得不送個叻字比你~

作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 00:00

tiffiant 小姐, 我麥莊莊真係忍唔住想問一問... 究竟你係玩野丫? 定係真係咁寂寞難耐呢?
mcjohnjohn 發表於 2009-11-18 22:18

man, i'm so hungry to get married asap
why am i fooling around with you guys?
don't you guys have something to spare to me?
i don'tknow how to explain to you guys, but i'm definitely have no doubt on my gender~~~~

TAKE IT ALL babY
作者: ricrick    時間: 2009-11-19 00:03

tiffiant 發表於 2009-11-18 21:34

ya.. send me your eat sh*t picture.. 1 ladyboy 1 cup
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 00:07

ya.. send me your eat sh*t picture.. 1 ladyboy 1 cup
ricrick 發表於 2009-11-19 00:03

what is that? i have eat **** picture? i never eat **** in my life
作者: ricrick    時間: 2009-11-19 00:08

B仔 發表於 2009-11-18 22:10

我所見結左婚吾生仔(無得生),人老豬黃,寄情工作的都是變態的
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 00:14

am i?是變態?寄情工作?
作者: Littleprince    時間: 2009-11-19 00:24

我所見結左婚吾生仔(無得生),人老豬黃,寄情工作的都是變態的
ricrick 發表於 2009-11-19 01:08

呢個只證明你見得人少遮
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 00:27

who cansusggest that i'm the one who will get married soon?
作者: mcjohnjohn    時間: 2009-11-19 00:38

man, i'm so hungry to get married asap
why am i fooling around with you guys?
don't you guys have something to spare to me?
i don'tknow how to explain to you guys, but i'm definitely have no doubt  ...
tiffiant 發表於 2009-11-19 16:00

tiffiant , 不如你去婚姻介紹所... 正正經經識番一個男朋友, 總好過終日o係LYK流連丫~
作者: mcjohnjohn    時間: 2009-11-19 00:41

ricrick 發表於 2009-11-19 16:08

唔係既.
我都知道有d 女性根本完全唔鍾意有小朋友, 兩公婆每年都去下遊埠, 優哉悠哉, 佢地都不知幾開心.
工作既時候, 佢地都好比心機, 絕對係同行之中既典範~
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 01:09

tiffiant , 不如你去婚姻介紹所... 正正經經識番一個男朋友, 總好過終日o係LYK流連丫~
mcjohnjohn 發表於 2009-11-19 00:38

i thought lyk has some kind of marriage recommendation something like that?

where could i join that event?~~~~
作者: mcjohnjohn    時間: 2009-11-19 01:26

i thought lyk has some kind of marriage recommendation something like that?

where could i join that event?~~~~
tiffiant 發表於 2009-11-19 17:09

tiffiant, 可能令你失望, 小弟唔覺得LYK 有呢一類型既活動. 雖然好似曾經有人提出過, 但好似係搞唔成的.
如果你真係好想搵你人生中既真命天子, 小弟覺得o係LYK搵到既機會真係唔係好大.

不過, nothing is impossible, wish you good luck!
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 01:29

tiffiant, 可能令你失望, 小弟唔覺得LYK 有呢一類型既活動. 雖然好似曾經有人提出過, 但好似係搞唔成的.
如果你真係好想搵你人生中既真命天子, 小弟覺得o係LYK搵到既機會真係唔係好大.

不過, nothing is impossibl ...
mcjohnjohn 發表於 2009-11-19 01:26

please, i need this kind of meeting for lyks
lyks should have some sexy handsome boys for me to meet
do loves all day long with non-stop like 24hours or 48 hours

so? anyone can give yourself a chance to meet me over~~~~~~
作者: ricrick    時間: 2009-11-19 02:02

你好x煩
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 07:00

sorry, i don't understand about it~~~~~
作者: Littleprince    時間: 2009-11-19 09:10

I feel sorry for you, tiffiant... at first I think ricrick is your best match tim
but now he said this...
作者: sheep    時間: 2009-11-19 09:28

講左0甘耐
好似個結論係
有寄托 冇比較 就開心
作者: fibbi    時間: 2009-11-19 10:16

講左0甘耐
好似個結論係
有寄托 冇比較 就開心
sheep 發表於 2009-11-19 10:28

做人不漏都係咁架啦。人比人,比死人。
作者: B仔    時間: 2009-11-19 10:20

講左0甘耐
好似個結論係
有寄托 冇比較 就開心
sheep 發表於 2009-11-19 10:28

我就:冇期待,就冇壓力,冇憂慮。
一切如果發生的,都只係驚喜,從來唔會失落。
作者: CWong    時間: 2009-11-19 14:10

who cansusggest that i'm the one who will get married soon?
tiffiant 發表於 19/11/2009 00:27

我所見Tiffaint結左婚又冇仔生(唔得生),人老豬黃,寄情卖身的都是變態的
作者: sheep    時間: 2009-11-19 21:11

我就:冇期待,就冇壓力,冇憂慮。
一切如果發生的,都只係驚喜,從來唔會失落。
B仔 發表於 2009-11-19 11:20

今晚番屋企
見到有人响門口等你
唔好驚
要歡喜
作者: Purpleheart    時間: 2009-11-19 22:12

今晚番屋企
見到有人响門口等你
唔好驚
要歡喜
sheep 發表於 2009-11-19 22:11

呢個人唔通係sheep?
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 23:11

I feel sorry for you, tiffiant... at first I think ricrick is your best match tim
but now he said this...
Littleprince 發表於 2009-11-19 09:10

is there anything i can do to change his sexy minds?
anyone who is suitable for me? i need one for.......my LIFE
BRING IT ON
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 23:12

我所見Tiffaint結左婚又冇仔生(唔得生),人老豬黃,寄情卖身的都是變態的
CWong 發表於 2009-11-19 14:10

you said to me that i'm young like those chicks selling bodies
what are you saying that i'm oldies like those seniors?

I'm 20 from my BiRTH
作者: sheep    時間: 2009-11-19 23:14

呢個人唔通係sheep?
Purpleheart 發表於 2009-11-19 23:12

如果係Sheep
就唔係人啦
作者: tiffiant    時間: 2009-11-19 23:15

probably me, if i know where you live~~~~~
作者: sheep    時間: 2009-11-19 23:15

I'm 20 from my BiRTH
tiffiant 發表於 2009-11-20 00:12

you are 20 light years from your BiRTH
作者: tiffiant    時間: 2009-11-20 00:04

what is light year?
you are 20 light years from your BiRTH
sheep 發表於 2009-11-19 23:15

sosad~~~
作者: mcjohnjohn    時間: 2009-11-20 00:05

sheep 發表於 2009-11-20 15:15

羊兄, 光年係距離既單位, 而唔係時間既單位...
作者: tiffiant    時間: 2009-11-20 00:15

mcjohnjohn 發表於 2009-11-20 00:05

so, how old do you think im' by the THAT CONVERSION YEAR TIME~~~~~
作者: Purpleheart    時間: 2009-11-20 00:17

mcjohnjohn 發表於 2009-11-20 01:05

發覺我開始愛上 sheep
作者: tiffiant    時間: 2009-11-20 00:20

發覺我開始愛上 tiffiant
Purpleheart 發表於 2009-11-20 00:17

me? because of my body?~~~~
作者: Purpleheart    時間: 2009-11-20 00:34

me? because of my body?~~~~
tiffiant 發表於 2009-11-20 01:20

你body係點架......有冇相?
作者: ricrick    時間: 2009-11-20 00:42

紫心你竟然.........你竟然............你竟然...........拉客?係吾係為左個場D生意呢?
作者: tiffiant    時間: 2009-11-20 00:47

你body係點架......有冇相?
Purpleheart 發表於 2009-11-20 00:34

i don't have any digital camera/my computer is old that no webcam built in
and i don't have $ for a new webcam~~~~
stealing someone's network here baby
作者: tiffiant    時間: 2009-11-20 00:48

紫心你竟然.........你竟然............你竟然...........拉客?係吾係為左個場D生意呢?
ricrick 發表於 2009-11-20 00:42

what business we are going on?
作者: CWong    時間: 2009-11-20 02:31

芯,你竟然甘願做羊隻麖?唔制呀!
作者: tiffiant    時間: 2009-11-20 03:22

if we are having a good date
you guys go die la~~~~~~
作者: B仔    時間: 2009-11-20 08:41

Round 1:
CWong VS Moi
Tiffiant VS Sheep

Round 2:
Cwong VS Sheep

Round 3:
________ + Purpleheart = <3
作者: CWong    時間: 2009-11-20 13:58

我一定唔会俾佢咁容易得手嘅!
作者: sheep    時間: 2009-11-20 14:05

mcjohnjohn 發表於 2009-11-20 01:05

Thank you
作者: sheep    時間: 2009-11-20 14:07

我一定唔会俾佢咁容易得手嘅!
CWong 發表於 2009-11-20 14:58

sometimes, clever girl likes stupid man

You are too smart
作者: B仔    時間: 2009-11-20 14:28

唔好爭唔好爭~
C哥陪紫芯食晏
羊生食紫芯做晚餐~

作者: Littleprince    時間: 2009-11-20 14:48

唔好爭唔好爭~
C哥陪紫芯食晏
羊生食紫芯做晚餐~

B仔 發表於 2009-11-20 15:28

哈哈哈。。。好壓韻呀
原來 B 仔唔單止係靚女﹐仲係才女黎呀
作者: Purpleheart    時間: 2009-11-20 18:38

唔好爭唔好爭~
C哥陪紫芯食晏
羊生食紫芯做晚餐~

B仔 發表於 2009-11-20 15:28

羊生陪C哥同紫芯食晏

紫芯食C哥做晚餐   

歡迎光臨 溫哥華老友記討論區 (http://www.loyaukee.com/forum/) Powered by Discuz! 7.2