返回列表 發帖
原帖由 myversa 於 2009-2-17 16:59 發表
They already backup all the data somewhere else lo.

我幾個月前DELETE左,但係我老細話已經留底好耐

TOP

原帖由 siumaibb 於 2009-2-17 18:39 發表
From wikipedia

"Concerns have also been raised regarding the difficulty of deleting user accounts. Previously, Facebook only allowed users to "deactivate" their accounts so that their profile was no  ...

怪唔得我之前DELETE,佢會問你點解要DELETE,麻鬼煩。。。又冇一個OPTION係PERM DELETE 啦。。。個個OPTION都係會同你講,你想返嚟隨時都得,而家只係TEMPORARY CLOSE ACCOUNT啦!

TOP

返回列表