返回列表 發帖

豬豬的價值

多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 27 人參與投票
30.00% (12)
30.00% (12)
20.00% (8)
20.00% (8)
您所在的用戶組沒有投票權限
社會越來越OPEN,有D人覺得道德淪亡。。。
豬豬的價值似乎隨著時間而直插~

你對現 "剩餘" 的豬豬(無論20 o靚30歲。。。至80歲嘅豬),有咩感覺呢?
只可選擇兩個CHOICE:
一個係對於豬豬的VALUE
一個係對於豬豬的TASTE

(如果係老豬都不要灰心噢~~~ 因為冇耐之前,都有人選擇去姦一隻90歲的豬豬啊~~~ )

重有無人重視豬豬呢﹖

good post, DING

有男生喜歡跟沒有性經驗的女生做嗎?! 如果有呢種男仔我要訪問一下他

我公司都唔會請一個連影印機都唔識用 ...
Purpleheart 發表於 2010-1-5 14:28

err So your saying a guy should always have sex with a whore?or experienced ****ed hole? in order to have great experience?
Experienced girl and non-experienced girl are different kinda feel. Some guys don't like hookers but some do.  I'll never f a hooker but i do enjoy having sex with the non-experienced girl.

變大左出唔到街(兒童不宜)
habitrailspace 發表於 2010-1-15 09:44
小腸氣
手尾長

喂,唔係沙蟲呀,做乜斬咗我对脚!
CWong 發表於 2010-1-15 01:59

變大左出唔到街(兒童不宜)
人生有個真正朋友的確好極

i can make it longer. so.....long that u can touch the floor. enjoy.
habitrailspace 發表於 14/1/2010 12:59

喂,唔係沙蟲呀,做乜斬咗我对脚!

133# habitrailspace

哇~ 長到磨地.....痛死!
Purpleheart 發表於 2010-1-14 14:09

磨走啲死皮嗟
去美容院做要畀錢架
而家免費 咪幾好

i can make it longer. so.....long that u can touch the floor. enjoy.
habitrailspace 發表於 2010-1-14 12:59

菲律賓插沙黨
千年百年煙雲外,縈懷的又豈是嬝娜輕愁..縱然碎落滿空星斗,我卻無法拭去記憶中那抹小小的 偶然, 凄酸 啊以及妳 長長睫影下的淚痕

133# habitrailspace

哇~ 長到磨地.....痛死!