返回列表 發帖
咁,如果廿幾/中歲嗰D。。。可能係豬W
如果咁正,晨早比人宰割了吧~

TRICKS。。。?
唔知呢~~ 應該做吓調查,睇吓如果
出嫁時係豬 VS 出嫁時唔係豬。。。
邊GROUP嘅老公出去偷食率高D。。。咪知道,豬豬係咪咁 ...
B仔 發表於 2010-1-6 07:34

... 豬同唔豬又關偷食乜野事呀?...
不如做吓調查,睇吓如果
出嫁時係豬 VS 出嫁時唔係豬
邊個會有性病機會高d 仲好啦
祝大家永遠快樂! ^^

入錯隧道?....都係得一個隧道口之嘛 =.=...
Rainy 發表於 2010-1-6 08:25

隧道? 呢邊入, 係唔係會o係另一邊出的?
祝大家永遠快樂! ^^

隧道? 呢邊入, 係唔係會o係另一邊出的?
mcjohnjohn 發表於 2010-1-5 20:10

as I said earlier... only one 口.... can't o係另一邊出的, unless 打通... but if 打通左, 你應該驚囉

as I said earlier... only one 口.... can't o係另一邊出的, unless 打通... but if 打通左, 你應該驚囉
Rainy 發表於 2010-1-6 11:27

in my understanding, there should be more than 1 口...
祝大家永遠快樂! ^^

甘邊個口入邊個口出.....

yes, some guys are still looking for 豬豬, just like the used car theory.

i think at least the 豬豬 girl won't able to rate his skill and he can show her all the skills that he learn fr his ex- or av.
邊個會有性病機會高d 仲好啦 - i think it is not directly related to 邊個會有性病機會高d 仲好啦.  some 隧道 don't have 豬豬 sign ma

嗰D唔係叫青頭仔咩?
你開個POLL,問吓青頭仔唔識渣車值唔值錢囉~

盲中中咁,可能會入錯隧道架~
B仔 發表於 2010-1-5 17:21
嗰啲 唔係叫做羊羊咩?

嗰啲 唔係叫做羊羊咩?
sheep 發表於 2010-1-6 12:44

你唔係特登扮豬豬, 入左錯紫芯既另一條隧道卦...
祝大家永遠快樂! ^^

if u really love her pig/not pig is not a big deal la
人生有個真正朋友的確好極