返回列表 發帖
算!!!
因為都冇篤爛野!
Anonymous 發表於 2010-1-6 16:15

個口可能爛晒窩

肛交,手交,肚池交,鼻交都得
ricrick 發表於 2010-1-6 16:44

手帕交呢﹖

sex係需要?男仔喳掛。
唔食嘢(including drinking)會死,無sex唔洗死嘅。
sex係慾望多啲。
fibbi 發表於 2010-1-6 16:58

If that's the case, then... why would:

peers 會笑妳lor
habitrailspace 發表於 2010-1-6 16:38

???

So, women has needs as well.
Even if you don't lust for sex, time will be the factor that causes your peers to 笑妳lor

I don't get this part too:
"peers 會笑妳lor"
This is not necessary a topic between peers.
Who cares if other 笑?
If peers 笑 for not smoke, 笑 for not taking drugs, then what to do?

說得很好﹐聽過有D女仔只肯同人口交 (但可能同時同好多個男仔窩)﹐為左保持只豬。。。你地男人話喇﹐若你女人同別人口交過﹐仲算唔算豬﹖

不要自欺欺人喇。 ...
Anonymous 發表於 2010-1-6 15:20

算~

49# ricrick

sex係需要?男仔喳掛。
唔食嘢(including drinking)會死,無sex唔洗死嘅。
sex係慾望多啲。
fibbi 發表於 2010-1-6 16:58

fibbi 豬豬講得好arm呀!
人生有個真正朋友的確好極

47# habitrailspace

你唔會周圍話比人知
自己冇搞過野呀化?

47# habitrailspace

你唔會周圍話比人知
自己冇搞過野呀化?
sheep 發表於 2010-1-6 21:55

又要明珠台
我扮"羊羊"
人生有個真正朋友的確好極

58# habitrailspace