返回列表 發帖

回復 80# prickly_rose
有D野想同你講好耐~ 其實,好似你甘長情的女孩,好少,好難得,我們可以交個朋友嗎?PM我,我願意將快樂與你分享,也能為你分擔憂傷。現在就PM我,我會等你,等待是痛苦的,特別是等一個不愛自己的人愛上自己....

收費因人而異,詳情請向店內查詢
無希望無失望

回復  prickly_rose
有D野想同你講好耐~ 其實,好似你甘長情的女孩,好少,好難得,我們可以交個朋友嗎?PM我,我願意將快樂與你分享,也能為你分擔憂傷。現在就PM我,我會等你,等待是痛苦的,特別是等一個不愛自己的人愛上自己....
ricrick 發表於 2010-7-29 23:23

我....笑左....
你係咪係到示範緊你頭先講果句“男人最鐘意花言巧語”

其實女仔一般都係比較長情d....

我....笑左....
你係咪係到示範緊你頭先講果句“男人最鐘意花言巧語”

其實女仔一般都係比較長情d.... ...
prickly_rose 發表於 2010-7-30 15:34

小弟覺得, ricrick 兄既重點係d 細字...

小弟覺得, ricrick 兄既重點係d 細字...
mcjohnjohn 發表於 2010-7-29 23:39

hahahaha....我居然睇唔到d細字
多謝你提醒我,亦都多謝阿ricrick...我真係笑左

hahahaha....我居然睇唔到d細字
多謝你提醒我,亦都多謝阿ricrick...我真係笑左 ...
prickly_rose 發表於 2010-7-30 15:42

其實, 人生應該係活得開心既. 唔好諗埋d 唔開心既野喇~
LYK 入面有好多好男仔, 雖然有d 要收費(如ricrick 兄), 但有d 應該係唔駛收費的. 而且要收費果d, 都應該可以比一個discount 比LYK member 啦!

老套講句, 時間可以沖淡一切, 希望在明天, 明天會更好! 加油~

其實, 人生應該係活得開心既. 唔好諗埋d 唔開心既野喇~
LYK 入面有好多好男仔, 雖然有d 要收費(如ricrick  ...
mcjohnjohn 發表於 2010-7-29 23:48

唔知ricrick 收幾多錢?

其實我既問題,應該都係因為呢排太得閒....
我之前一直都掛住佢,但一直都冇揾佢因為我好忙....但呢排一得閒 d就出事喇....

唔知ricrick 收幾多錢?

其實我既問題,應該都係因為呢排太得閒....
我之前一直都掛住佢,但一直 ...
prickly_rose 發表於 2010-7-29 23:51

send張相黎,免費估價,如果你樣靚身材正,我比反錢你,包養一世又點話?
最緊要服務周到,係無?
但我講真的,我最鐘意長情的女孩子,因為特別純真又可愛,PM我啦

send張相黎,免費估價,如果你樣靚身材正,我比反錢你,包養一世又點話?
最緊要服務周到,係無?
但我講 ...
ricrick 發表於 2010-7-30 00:05

樣靚但身材唔正....甘又點計?

樣靚但身材唔正....甘又點計?
prickly_rose 發表於 2010-7-30 16:18

ricrick 兄係攝影高手, 其化腐朽為神奇(化神奇為腐朽都得)之法冠絕LYK, 天使身材都可以變魔鬼身材啊!

ricrick 兄係攝影高手, 其化腐朽為神奇(化神奇為腐朽都得)之法冠絕LYK, 天使身材都可以變魔鬼身材啊! ...
mcjohnjohn 發表於 2010-7-30 00:23

甘阿....唔該將我魔鬼既臉孔影成天使面孔先啦 ....但係....我冇錢!!