返回列表 發帖
默默等待.一切隨緣!
KittyLeung74 發表於 2010-7-28 11:31

你贊成我等?我自己都唔贊成我自己等.....

等到花兒也榭了...

人生有個真正朋友的確好極

回復 21# prickly_rose

等唔等, up to you!
從你呢一句"我自己都唔贊成我自己等.....",其實你已經有答案!

回復 22# habitrailspace

回復  prickly_rose

等唔等, up to you!
從你呢一句"我自己都唔贊成我自己等.....",其實你已經有答案! ...
KittyLeung74 發表於 2010-7-28 12:53

如果係你,你會唔會等?
其實我都唔係想等,但係一直都不由自主....
我好傻.....

"佢覺得long d唔得"﹐咁你又覺得 work 唔 work?

既然你都覺得唔值得等﹐相信你都有答案。
不要隨便牽手﹐更不要隨便放手

"佢覺得long d唔得"﹐咁你又覺得 work 唔 work?

既然你都覺得唔值得等﹐相信你都有答案。 ...
vilium 發表於 2010-7-28 13:14

我會 at least try to make it work!
但係佢甘決絕要同我say goodbye...令我覺得佢除左覺得long d唔work之外重有其他苦衷....
而且佢重怪我點解要揾佢勾起佢既感覺......
講真,以前佢對我好保留, 冇曖昧,令我覺得佢對我只係朋友冇其他 .....所以佢今次突然間甘直接話一直都鐘意我,真係令我好驚訝....

回復 25# prickly_rose

你依家一定好confused,你唔想等,但又掛住,再加一句"一直鍾意你",就心亂如麻!

人與人之間關係好奇妙,大家的"鍾意"感覺是否at the same time, if so,  "click" OK!  
If you decide to start, go and take action?
If not, leave it.  Wait for 緣份.

回復  prickly_rose

你依家一定好confused,你唔想等,但又掛住,再加一句"一直鍾意你",就心亂如麻!

人與人 ...
KittyLeung74 發表於 2010-7-28 13:48

其實我諗左成幾個禮拜,到而家都重係好confused, 根本唔知發生左咩事...
我同佢講話不如好似以前甘做返普通朋友....
但佢話“我地應該將份感覺藏係心底.....” 之後同我講“bye forever"
我話你甘殘忍我會報復,佢居然話如果我報復佢會憎我一世.....
真係莫名其妙...

等!!!  點解唔等呀?

http://www.youtube.com/watch?v=d5uEH3Pzeqg