返回列表 發帖
就好似某幾個member 成日話﹐無經過民選洗禮既當權者﹐會如何如何~
soli 發表於 2011-10-17 22:38

家陣人地 AdminAssistant 係義工來㗎咋喎?你估好似爛仔權咁係全球年薪最高(之一?)嘅領導人呀?

人地無糧出,仲要成日gup住你班嘩鬼,你估真係做得好過癮咩?

-力

我諗,呢度係網上世界,民意就係佢地選擇留係呢度。
又或者呢度係一間公司,我諗你絕對唔會同你老闆講,我 ...
MoiRhapsody 發表於 2011-10-18 14:49

我而家唔係o係LYK 打工架~

其實我唔明multi-ID 有乜問題law... 我只係覺得一個ID 就夠, 所以先唔開之麻.
我gmail 都有兩個ID 啦... : ...
mcjohnjohn 發表於 2011-10-17 22:44

可能有啲人鍾意用multi ID黎唱雙簧,咁就唔係幾好啦。
不過goole就真係需要多啲account,唔係我picasa都唔夠storage。

人地無糧出,仲要成日gup住你班嘩鬼,你估真係做得好過癮咩?
Lik 發表於 2011-10-18 14:50

喂, 你都好似係嘩鬼之一woh...
應該用"我地"而唔係用"你".

人地無糧出,仲要成日gup住我地班嘩鬼,你估真係做得好過癮咩?

同樣,AA都唔係打我地工。
S Internatsionalom
Vospryanet rod lyudskoy!

可能有啲人鍾意用multi ID黎唱雙簧,咁就唔係幾好啦。
不過goole就真係需要多啲account,唔係我pica ...
fibbi 發表於 2011-10-18 14:52

google 開左兩個account, 一個係mcjohnjohn, 另一個係真名for 公事用的.
唔想比工作上既人知我係MJJ.

同樣,AA都唔係打我地工。
MoiRhapsody 發表於 2011-10-18 14:53

所以你個打工公投ceo 論係唔成立... 比時間你諗過, 唔駛急, 不過要快! 哈哈~

AA 係唔係無償義工﹐除了Admin 和 AA#﹐ 咪又係無人知。

回復 48# soli

銀河唯一的秘密
天際最強人物
正氣朋友性格忠實
英勇未變質
世界第一打怪物
將惡人重罰
厭惡邪惡哪怕衝突
邪惡馬上消失...

因呢個post,我又明白左一啲野........
S Internatsionalom
Vospryanet rod lyudskoy!