返回列表 發帖

夜生活女王大C姐之佢唔愛你啦﹗

一直收到好多讀者來信(緊係咁講啦)﹐叫我開條題講愛情。但係我一直的唔起心肝﹐又唔想出賣自己D私隱。正所為﹐我都有條私隱線。

但係稱得上夜生活女王﹐點都有D經歷。都不防同大家分享﹐嘻笑怒罵。你哋有咩類似經歷都不防供獻出嚟﹐好過講嚟講去都係才子玉女﹐問幾時結婚呀﹐D咁無謂嘅八卦新聞。

話說﹐最近有一位女性朋友向我吐苦水﹐關於同一個男性朋友之間嘅事。事源係幾年前去澳洲旅行/工作一段事間認識左一個澳洲仔。當然撻著而又有D嘢啦。呢位朋友返嚟之後一直有同澳洲仔保持聯絡。雖然從來都無define係咪男女朋友關係﹐但係每個禮拜到約定一星期兩日指定鐘數webcam。呢個關係保持左一年多。

終於到幾個月前﹐澳洲仔決定嚟住一年。我位朋友緊係心裡充滿住幻想﹐覺得呢次會係對關係一個好重要嘅一步。當然女性心態作遂﹐即刻幫呢位"好朋友"揾定屋咁啦。而呢個澳洲仔都一早報定案﹐嚟之前已經同我朋友講定話要睇定D﹐做住朋友一陣先睇吓個relationship去到邊。其實我朋友聽到呢句已經有點兒酸溜溜﹐覺得佢好似俾定籍口自己去溝女。但諗落﹐其實都不無道理。始終有兩年無見過﹐都要一段時間重新了解一個人。所以都同意take it slow。

澳洲仔亦都真係喺個幾月前嚟左呢邊。話就話take it slow﹐但係無見咁耐﹐一直都只係webcam隔住個screen,一見面緊係登登登登﹐同hee hee hum hum啦。其實大家成年人又無咩所謂﹐但係女仔就係呢個位蝕抵。已經覺得自己鍾意佢多過佢鍾意自己﹐再上埋床就更加抽離唔到。一直問題都唔大﹐直至澳洲仔突然語氣轉冷﹐又唔覆call。呢位女朋友好衰唔衰仲要喺澳洲仔老死口中知道其實佢唔係太hea佢﹐又唔係好like佢當正自己係女朋友咁啦。仲要爆俾朋友知﹐我個朋友今年隆過胸﹐仲好得戚同個friend講﹐"佢緊係為左我隆架啦﹗"

呢位女朋友當然好hurt啦。欲知後事如何﹐請看下集大結局。

-- 打到手軟嘅大C姐

嘩﹐呢個故事好舊姐....

不過可以講翻個結尾。其實到最後個澳洲仔都係返左去澳洲﹐我個朋友到今日 ...
大C姐 發表於 2010-8-6 14:34

可唔可以介紹比d LYK 單身男會員認識?

your friend is quite naive at this age
Is she pretty at all?
Davidcopperfeel 發表於 2010-8-5 04:17

嘩﹐呢個故事好舊姐....

不過可以講翻個結尾。其實到最後個澳洲仔都係返左去澳洲﹐我個朋友到今日都無著落。其實一直都有人追﹐亦有D霧水情緣﹐個條見唔錯架﹐高高大大金髮鬼妹一個。

your friend is quite naive at this age
Is she pretty at all?
你好嬲呀?

yes...you are right

case like this the girl is hard to get away from it... well need some time...
but don't even think about how to make him feel bad or whatever.. its just waste that girl's time
as a friend hope you can help her to go though this time.....
hopes are still everywhere

yes hong kong girl who loves money

原帖由 CWong 於 2009-1-18 05:06 發表

妖,Moi哥真係唔识嘢,C大姐係名乎可实嘅千金小姐,請佢食啲咁低賤嘅嘢,佢緊係唔收货啦,佢要食鮑魚、禾花雀嗰啲至夠和味,仲要加埋好多旦散至餵得佢飽嘛! ...

我以為我昨晚已經夠夜﹐點知你仲遲我三粒鐘﹐你贏左
我好惹火。。。

大C姐 有無ons ga?

原帖由 大C姐 於 2009-1-18 00:52 發表

唔好啦﹐經一事長一智﹐唔好搞我。你哋囉D元寶臘觸香嚟就唔好啦。

探吓你咋嗎
人人想見下你           元寶臘觸有mud用?