返回列表 發帖
原帖由 mcjohnjohn 於 2009-1-16 00:25 發表

ricrick兄, 大C姐好少主動同人傾計架!
係時候show 一show你既浪子 feel, 比大C姐久旱逢甘霖一下啦!

我經常同人傾計﹐但係佢擺明想人問點work﹐唔問好似唔係好俾面。

ps*我今個禮拜又未做到no.1﹐點都要為自己宣傳吓﹐唔係點做鑽石會員。

原帖由 大C姐 於 2009-1-16 15:46 發表

我經常同人傾計﹐但係佢擺明想人問點work﹐唔問好似唔係好俾面。

ps*我今個禮拜又未做到no.1﹐點都要為自己宣傳吓﹐唔係點做鑽石會員。

好難得到你大C姐比面架! 你估野少架?
做no.1 好大壓力架, 高處不勝寒呢! 所以, 就算上到no.1, 都唔好著三點式, 反而要著番件衫, 因為會覺凍架~

原帖由 大C姐 於 2009-1-15 23:12 發表

你好似有D嘢想講﹐分享下啦。

做浪子你估小野?最緊要靚仔得來帶點滄桑,潚酒中帶點不羁,冷酷中帶點熱情,去無蹤來無影,捉不到摸不到,令所有異性都求生不得,求死不能
只要我企係到,就有萬千少女瘋擁而至,我一行開,佢地就傷心欲絕

咁同个澳洲仔有乜分別?

原帖由 ricrick 於 2009-1-16 16:52 發表

做浪子你估小野?最緊要靚仔得來帶點滄桑,潚酒中帶點不羁,冷酷中帶點熱情,去無蹤來無影,捉不到摸不到,令所有異性都求生不得,求死不能
只要我企係到,就有萬千少女瘋擁而至,我一行開,佢地就傷心欲絕 ...

閣下同大C姐好夾!
不如試下發展丫?

原帖由 mcjohnjohn 於 2009-1-16 02:05 發表

閣下同大C姐好夾!
不如試下發展丫?

我為左吾好禍害人間,一早已經收道成仙,當做D善事,積下D陰得
無為再傷害他人,阿彌陀你個佛

原帖由 ricrick 於 2009-1-16 01:52 發表

只要我企係到,就有萬千少女瘋擁而至,我一行開,佢地就傷心欲絕 ...

還需要有點風流倜儻

原帖由 大C姐 於 2009-1-15 23:03 發表

當然有好多女人都一廂情願﹐又有好多女人騎牛穩馬同一個唔係好鍾意嘅仔一齊為求填補空虛。

但係呢D都係覺取所需姐﹐我覺得無咩愛情會令人後悔。 ...

個D女人咁唔開心,都唔知為乜。唔開心好=明顯取唔到所需啦!

原帖由 ricrick 於 2009-1-16 01:52 發表

咁似港男description嘅?
kakaka

原帖由 B仔 於 2009-1-16 10:10 發表

咁似港男description嘅?
kakaka

有無搞錯?好明顯係劉德華、梁潮偉style啦
小妹妹真係見識少