返回列表 發帖
講真,我身邊喲女仔friend,九成都比人玩完借D咦飛果隻. 男仔只要唔係樣哀到貼地, 要求唔高衰衰地上網溝幾件泥上床,真係唔難. 我好多女仔fd好好地, 屎弗痕係唔係都受溝又比人玩一輪,不停hurt自己.  我諗如果我係男人, 咁易上手又大把選擇, 鬼得間同你玩專一咩.

喂,回題,
賤男巴打們,你地又會點對付呢啲fly來蜢呢??

原帖由 bearbear 於 2009-1-14 01:35 發表
講真,我身邊喲女仔friend,九成都比人玩完借D咦飛果隻. 男仔只要唔係樣哀到貼地, 要求唔高衰衰地上網溝幾件泥上床,真係唔難. 我好多女仔fd好好地, 屎弗痕係唔係都受溝又比人玩一輪,不停hurt自己.  我諗如果我係男人,  ...

word mate.
WORD.

原帖由 MoiRhapsody 於 2009-1-14 16:39 發表
喂,回題,
賤男巴打們,你地又會點對付呢啲fly來蜢呢??

小弟會叫d 飛來蜢死開, 因為小弟係"專一男", 只愛我老婆一個!

原帖由 mcjohnjohn 於 2009-1-14 01:47 發表

小弟會叫d 飛來蜢死開, 因為小弟係"專一男", 只愛我老婆一個!

收啦你!

原帖由 MoiRhapsody 於 2009-1-14 16:55 發表
收啦你!

收"錢"定收"信"?

佢叫你去收C呀!收服大C姐呀!

原帖由 Anonymous 於 2009-1-13 21:30 發表
其實做女仔真係要尊重自己多D﹐人地先會尊重你呢。。。 ...

totally agree with you. girls like this, can only be SP, not wife.

wondering why god created earth, man, then woman...then turned out all evil
same shxt answer: he has a plan!
m i living in hell?
so sad so sad...

原帖由 habitrailspace 於 2009-1-14 09:55 發表
wondering why god created earth, man, then woman...then turned out all evil
same shxt answer: he has a plan!
m i living in hell?
so sad so sad...

建議你去上一下 ALPHA COURSE﹐有人會解答你這樣的問題 (不需感到悲哀﹐因為是有出路的 )

簡單地說﹐這是人的選擇﹐上帝造第一個人 (亞當) 後給了他分辨善惡樹﹐他吃了上面的果子﹐罪就這樣進入了世界﹐人一出生就有罪性﹐所以一切的痛苦也就隨之而來了。。。

看開D喇﹐朋友~~~