返回列表 發帖
原帖由 MoiRhapsody 於 2009-1-14 19:20 發表

有冇一打蠢女人介紹黎止下咳??有備無患嘛~~~~

你有貨﹐你身邊就會出現呢D蠢女人﹐又可以話﹐女人會喺一D有橋嘅麻甩lu面前變蠢。

原帖由 noa 於 2009-1-14 21:09 發表

唔....個term好有double meaning..

係女都有。。。喇

原帖由 CWong 於 2009-1-14 17:50 發表
大C姐做乜潛咗水?过咗60啦,好多brothers等住睇你个bra!等我估吓咩色先。。。係白色超大碼包到冚嗰只!

大C姐ignore你wor

原帖由 ricrick 於 2009-1-14 22:42 發表

大C姐ignore你wor

I don't wear bras.

-- "let them hang free"大C姐

原帖由 大C姐 於 2009-1-14 21:09 發表

你有貨﹐你身邊就會出現呢D蠢女人﹐又可以話﹐女人會喺一D有橋嘅麻甩lu面前變蠢。

我係新人,
絕對唔係賤男Moi佬,大家唔好認錯人.
屍姐,何謂有橋?????

原帖由 Anonymous 於 2009-1-15 00:15 發表

我係新人,
絕對唔係賤男Moi佬,大家唔好認錯人.
屍姐,何謂有橋?????

有D仔真係無錢無樣但係sell好笑﹐sell細心,sell浪子,sell驚喜,sell神秘,sell浪漫,sell可愛,sell才智,總之就有計啦。

我都遇唔少...

-- 遇人不熟大C姐

Sell自閉得唔得????

原帖由 大C姐 於 2009-1-15 00:33 發表

有D仔真係無錢無樣但係sell好笑﹐sell細心,sell浪子,sell驚喜,sell神秘,sell浪漫,sell可愛,sell才智,總之就有計啦。

我都遇唔少...

-- 遇人不熟大C姐

我係sell 浪子的,真係work

原帖由 大C姐 於 14/1/2009 22:46 發表

I don't wear bras.

-- "let them hang free"大C姐

車,唔用又唔早讲,之前咪乱吹嘛,仲等我班Brothers对妳个Bra滿有奇望!

原帖由 大C姐 於 14/1/2009 23:33 發表

我都遇唔少...

-- 遇人不熟大C姐

就好似伪震?