返回列表 發帖
咪當友誼波。

冇既,
我地呢種賤男,唔講到明唔約法三章我地就當妳地係出黎玩嫁啦,
一開始講清楚好啲,上左身我地都唔係好過,容乜易俾妳班等愛的女人唱衰????

妳「朋友」係咪一開始唔敢講自己恨拍long term驚嚇走澳洲仔呀???

賤男心態:
橫點我講到明黎住一年,擺明係黎F around嫁啦,
又咁好一落機就有條女幫我洗塵有一餐食,作為加拿大第一炮,幾好呀!!!!
玩出大頭佛咪拍拍羅柚走人閃番澳洲數羊囉!
幾爽!!

原帖由 大C姐 於 2009-1-13 21:48 發表

我唔係訓喺佢哋床下底我又唔知啵。

但係據我所知﹐佢不曾表態過要男女朋友關係。好多嘢都係﹐好聽D講﹐盡在不言中﹐唔好聽D講﹐係一廂情願。但係個男仔one on one又對佢好好啵。起碼兩年嚟一直keep到神交丫。 ...

咁屌啦啦隊啦,
係男人都玩呢啲女,我又冇認承過妳啲乜野!!!

D正義撚去晒邊??
話時話,介紹黎等我呢個世紀好男人繼續俾啲戀愛既幻想同蛋白質佢!!!

原帖由 大C姐 於 2009-1-13 22:02 發表

我當然深明呢個道理﹐我跟本係一個麻甩lu﹐我都係一個浪女。

但係年中又好多個呢D唔知死嘅女仔死喺呢D仔手上。

最慘不忍睹係﹐我上個禮拜有幸見過呢個澳洲仔﹐我心諗﹐若果佢有Orlando Bloom八成靚仔都甘心死喺佢手上﹐點知 ...

冇計,西女好多時都係唔理好醜至緊要係西仔就上。
好似呀力哥呢種絕世好男人啲西女係從來唔考慮。
如果同呀MAtt巴打,結埋婚添lu/

原帖由 大C姐 於 2009-1-13 22:15 發表

呢D女真係周街係。成日check住個電話﹐心情掩悶﹐神態浮燥又落幕。好多club出面都有呢D女架。

呢啲咪係五行欠屌既症狀囉。
執兩劑就冇事嫁喇~~~~~

原帖由 大C姐 於 2009-1-13 22:02 發表

我跟本係一個麻甩lu﹐

呢個大家心照。

原帖由 mcjohnjohn 於 2009-1-13 23:53 發表

我估ricrick 覺得你就係果個女主角, 所以就有建議比你law.

我以人格單保,
大C姐就算衰左都唔會敢講出去.
跌落地嗱jar沙算.