返回列表 發帖
呢d 野, 你情我願架jel...

原帖由 大C姐 於 2009-1-14 14:11 發表
其實無咩好講﹐或者諗唔到咩建設性嘅說話可以唔覆。你回左又唔好笑﹐我又唔明﹐你叫我點答你呢?

我估ricrick 覺得你就係果個女主角, 所以就有建議比你law.

原帖由 CWong 於 2009-1-14 15:40 發表
KLYK都有好多好有條件又肯付责任嘅型男,好似Moi哥、达哥咁就好过啲西仔多多啦,大C姐真係可以考慮吓同佢哋webcam吓喎!

冇錯! 小弟亦都相信佢地無論o係任何方面都會比d 西仔or even 黑鬼有過之而無不及!

原帖由 大C姐 於 2009-1-14 16:11 發表
好嘢~ 一晚就上人氣榜no.2﹐到40點收視我除bra。

你沖涼唔除既...

原帖由 MoiRhapsody 於 2009-1-14 16:39 發表
喂,回題,
賤男巴打們,你地又會點對付呢啲fly來蜢呢??

小弟會叫d 飛來蜢死開, 因為小弟係"專一男", 只愛我老婆一個!

原帖由 MoiRhapsody 於 2009-1-14 16:55 發表
收啦你!

收"錢"定收"信"?

原帖由 大C姐 於 2009-1-16 14:12 發表

你好似有D嘢想講﹐分享下啦。

ricrick兄, 大C姐好少主動同人傾計架!
係時候show 一show你既浪子 feel, 比大C姐久旱逢甘霖一下啦!

原帖由 大C姐 於 2009-1-16 15:46 發表

我經常同人傾計﹐但係佢擺明想人問點work﹐唔問好似唔係好俾面。

ps*我今個禮拜又未做到no.1﹐點都要為自己宣傳吓﹐唔係點做鑽石會員。

好難得到你大C姐比面架! 你估野少架?
做no.1 好大壓力架, 高處不勝寒呢! 所以, 就算上到no.1, 都唔好著三點式, 反而要著番件衫, 因為會覺凍架~

原帖由 ricrick 於 2009-1-16 16:52 發表

做浪子你估小野?最緊要靚仔得來帶點滄桑,潚酒中帶點不羁,冷酷中帶點熱情,去無蹤來無影,捉不到摸不到,令所有異性都求生不得,求死不能
只要我企係到,就有萬千少女瘋擁而至,我一行開,佢地就傷心欲絕 ...

閣下同大C姐好夾!
不如試下發展丫?

嘩﹐呢個故事好舊姐....

不過可以講翻個結尾。其實到最後個澳洲仔都係返左去澳洲﹐我個朋友到今日 ...
大C姐 發表於 2010-8-6 14:34

可唔可以介紹比d LYK 單身男會員認識?